top of page

Ik herinner me nog goed, ik was nog een heel klein meisje, dat ik een glinsterend steentje vond in mijn 'achtertuin' Oud Sint-Jan te Brugge. Steeds ben ik geïnspireerd geweest door mooie dingen. Ambachtelijke en handgemaakte juwelen spreken mij al aan sinds mijn tienertijd. Hoewel ik in hoofdberoep werk met kinderen met gedrags- en emotionele problemen, bleef het kriebelen om daarnaast creatief bezig te zijn.

 

Iemand gelukkig maken met een persoonlijk juweel geeft mij het meeste voldoening. Daarom werk ik ook het liefst op vraag. Ook hier is het sociale aspect voor mij belangrijk. Ik vind het een eer als mensen mij een stukje meenemen in wat vaak een emotioneel geladen verhaal is.

Wil je je vriend(in) ten huwelijk vragen? Is trouwen niet echt je ding, maar wil je toch een gezamenlijk juweel dragen? Wil je je mama voor haar verjaardag een origineel cadeau geven? Wil je een sieraad waar de naam van je zoon of dochter in gegraveerd staat? Wil je een juweel ter nagedachtenis van iemand die er niet meer is? Wil je van dat gouden armbandje dat je nog liggen hebt, graag iets nieuws laten maken? Of wil je jezelf eens verwennen met een uniek stuk, gewoon omdat je dat hebt verdiend?

Laat me horen wat jouw idee is. Heb je zelf weinig inspiratie, dan komen we via een gesprek samen tot een ontwerp. Prijzen zijn afhankelijk van gebruikte materialen en werkuren. Als basis werk ik met kwalitatieve legeringen van goud en zilver, mogelijks gecombineerd met natuurlijke materialen zoals (half)edelstenen, mineralen, hout, hoorn, schelp,... Alle stukken zijn handgemaakt en uniek. Eerlijkheid en duurzaamheid vind ik belangrijk. Ontwerpen worden steeds aangepast naar smaak en budget. Voor informatie over prijzen van juwelen op mijn website, kan je mij steeds vrijblijvend contacteren.

Tot binnenkort?

NIKITA

bottom of page